Pris for eTilbudsavis til unge iværksættere

01:47

E-handelsprisen 2011 Foto: Jens Dige

1 af 2

Torsdag aften blev to unge iværksættere fra Aalborg, hædret med e-handelsprisen 2011 i kategorien 'Mobil e-handel' ved den årlige prisfest i København.

Find tilbud nær dig og læs tilbudsaviser på mobile medier. Sådan lyder opskriften på forbruger-succesen eTilbudsavis, som to unge iværksættere fra Aalborg har skabt.

- At modtage e-handelsprisen 2011 er en kæmpe anerkendelse og blåstempling. Det vil forhåbentligt øge kendskabet til eTilbudsavis og gavne endnu flere forbrugere, siger Morten Bo, medstifter af eTilbudsavis.

Med eTilbudsavis slipper forbrugerne for bjerge af tilbudsaviser.

- Vægten af et komfur modtager vi årligt i tilbudsaviser. Det er nu muligt at læse tilbudsaviser digitalt på iPad med eTilbudsavis, som giver "grøn samvittighed" og samme gode læseoplevelse. eTilbudsavis er det første reelle alternativ til trykte tilbudsaviser, som flere end 20 % af danske iPad-brugere benytter, udtaler Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.
 
- Er man på farten, kan man have eTilbudsavis med i lommen på sin smartphone og nemt finde tilbud i nærheden af hvor, man befinder sig. 
Det sparer penge, tid og ikke mindst transport, forklarer Morten Bo.
 
eTilbudsavis er gratis.  

- iPhone: http://itunes.apple.com/dk/app/etilbudsavis/id387585769?mt=8
- Android: https://market.android.com/details?id=com.eTilbudsavis.eTilbudsavis
- iPad: http://itunes.apple.com/dk/app/etilbudsavis-hd/id430511138?mt=8
- Hjemmeside: [color=#800080" face="calibri" size="3]http://etilbudsavis.dk[/color]

Flere nyheder fra TV2 Nord