Pris til Brønderslev

Brønderslev Neurorehabiliteringscenter, Sygehus Vendsyssel er kåret som vinder af Patienternes Pris 2013.

Det er Sundhedsbrugerrådet med formand Henning Olsen i spidsen, der har fundet frem til årets prismodtager blandt 271 indstillinger. I sin tale begrundede han blandt andet valget med følgende:

- Patienterne bliver vurderet i og uden for træningen på en måde, der er anerkendende og opløftende, og patienterne behandles som mennesker, der prioriteres højere end systemet.

Sammen med regionsrådsformand Ulla Astman (S) afslørede Henning Olsen efterfølgende et maleri af Kasia Banas og overrakte en check på 25.000 kroner, som afdelingen kan bruge efter eget valg til formål, der på en eller anden måde tilgodeser patientforhold.

En stolt afdelingssygeplejerske, Lene Fisker, modtog prisen på vegne af personalet på BNC. Her takkede hun patienter og pårørende for indstillingerne.

- Den taknemmelighed og tilfredshed, der kommer til udtryk i jeres indstillinger, berører os dybt. At få anerkendelse har meget stor betydning for at bevare gnisten og motivationen til at arbejde inden for vores speciale. Det kan være op ad bakke og et stort slid for både patient, pårørende og personale. Når det så ved fælles indsats lykkes at komme et positivt skridt videre i det liv, der skal leves efter en hjerneskade, så er det en stor sejr for alle.


Seneste nyt

fra Nordjylland