Pris til Danish Crown

 Pris til Danish Crown

Danish Crown har torsdag fået tildelt ArbejdsmiljøPrisen i kategorien ulykker på en stor konference i Vejle

Det er Arbejdsmiljørådet, der uddeler prisen for at fremhæve markante bidrag til arbejdsmiljøet i dag og på fremtidens arbejdsmarked.

Ulykkesprojektet, som har reduceret antallet af ulykker med over 50 procent, blev opstartet på Danish Crowns fabrik i Ringsted i 2005, og er siden blevet udbredt til 11 af koncernens øvrige slagterier i hele Danmark. Heriblandt fabrikken i Sæby med 1.200 ansatte, som startede op for to måneder siden.

TV-info i kantinen eller andre trafikerede steder i virksomheden, videndeling omkring nær-ulykker og hårdtslående humor omkring håndtering af knive er blot nogle af de mange ingredienser, som har vist sig at være den helt rigtige opskrift på en ny, omsiggribende sikkerhedskultur og en halvering i antallet af ulykker hos Danish Crown.

Baggrunden for projektet var at stigende antal arbejdsulykker, som man ville gøre alt for at forebygge. Projektet blev en stor succes, og det blev besluttet at fortsætte indsatsen ¬ og at udbrede den til flere af koncernens øvrige fabrikker.

Mere i TV2/NORD torsdag klokken 19:30


Seneste nyt

fra Nordjylland