Se billederne: Prisbelønnet ridderborg til salg

For knap syv millioner kroner kan du blive ejeren af denne vilde villa, som er til salg i Aalborg.

Er du én af dem, der som barn drømte om at være ridder eller prinsesse og bo på en vaskeægte borg? Eller kunne du bare godt tænke dig at bo i en villa, som ikke minder om nogen andre?

Så er der nu mulighed for at drømmen kan blive til virkelighed, og du kan roligt gå ud og investere i en rapunzelkjole, rustning og sværd.

Villa Varden, der ligger på Hobrovej lige over for Sygehus Syd i Aalborg, er nemlig blevet sat til salg. Det oplyser Boliga.dk.

 
 
Foto: Aalborg Mægleren

600.000 kroner billigere

Det er ikke første gang, der er mulighed for at blive ejer af den adelige bolig. Villaen var nemlig på markedet indtil sommeren sidste år, men blev taget af uden et salg.

Nu er borgen så sat til salg igen, og denne gang er der slået 600.000 kroner af prisen, og man kan nu blive borgens ejer for 6.895.000 kroner.

For pengene får man en grund på 1.587 kvadratmeter, som indeholder villaen på 449 kvadratmeter, ni værelser fordelt på fire etager, en garage, en tagteresse og en barokhave.

Villa Varden har et boligareal på 449 kvadratmeter, hvilket svarer til en kvadratmeterpris på 15.356 kroner. Ifølge Boliga ligger prisen under gennemsnittet, hvis man sammenligner med de gennemsnitlige kvadratmeterpriser i Aalborg.

Ifølge Boligas tal blev husene i samme distrikt nemlig solgt til 22.413 kroner pr. kvadratmeter sidste år.

 
 
Foto: Aalborg Mægleren

Over 100 år gammel

Den såkaldte borg blev opført i 1912 af bygmester og ingeniør Hans Denver. Han drømte om at bygge et hus i beton, og det lykkedes. Der er nemlig blevet brugt omkring 1.000 tons beton til at bygge det adelige hus.

I mange år stod borgen i forfald, men i 80’erne blev villaen købt af de nuværende ejere. I 1997 og frem til 2004 gav ejerne borgen en omfattende renovering.

Det blev belønnet, da ejerne modtog en Boligpris af Nykredit i 2004.

 
 
Foto: Aalborg Mægleren

Seneste nyt

fra Nordjylland