Privatfest gik over gevind: Politiet lukker pub i Blokhus

Politiet lukkede i nat The Old Irish Pub i Blokhus på grund af for meget uro og tumult. Baren havde hverken dørmænd eller tilladelse til udeservering.

Der var lidt for meget larm i gaderne i Blokhus i nat. Politiet fik nemlig flere opkald om uro omkring The Old Irish Pub og efter et besøg på baren, valgte politiet at lukke festen ned klokken 01.54.

Det er ikke tilladt at have udendørsservering efter midnat, og derudover skal der være dørmænd til stede. Ingen af delene blev overholdt af The Old Irish Pub, og de kan derfor se frem til en bøde. 

Simon Møller er distriktschef for baren i Blokhus, og han beklager situationen, men forklarer, at der var tale om en privatfest på baren:

- Der er desværre sket en kommunikationsbrist. Der var tale om et lukket arrangement i går aftes, men det fik vi ikke meldt ordentligt ud til politiet, siger han.

Fremover vil han sørge for, at der er mere klare linjer, når der holdes privatfester. 

- Vi er selvfølgelig glade for, at der er kunder i butikken, men det er en beklagelig episode, og vi er kede af, hvis det har været til gene for naboerne, siger Simon Møller. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland