Prøv igen: Dankortet virkede ikke

Tidligere torsdag var Dankortet nede i en række nordjyske forretninger, men problemet skulle nu være løst.

Det var ikke lige let for kunderne, at få lov at betale for deres varer på skærtorsdag. I flere nordjyske forretninger virkede Dankort-systemet ikke, og kunderne måtte derfor lade varerne stå, hvis de ikke havde kontanter i pungen.

Omkring klokken 12.30 virkede Dankort-automaterne igen de fleste steder efter flere timers nedbrud. Der var ifølge Nets, som står bag dankortet, tale om et lokalt problem, som altså gik ud over flere nordjyske butikker.

En af de butikker var Slagter Winther i Hirtshals, hvor det fik stor betydning, at kunderne ikke kunne betale med Dankort.

- Det er svært at sige, hvor meget vi har solgt i dag, og hvor meget vi mangler, men vi kan jo se, at mange kunder bare er gået igen, når vi siger, at vi ikke tager kort, siger indehaver Karl Christian Lunden.

Særligt de norske turister, som lavede den sidste påskehandel før hjemrejsen, blev ramt af nedbruddet.

- Vi kan ikke sige til vores norske kunder, at de skal komme igen om et par timer, for de skal med en færge, så man mister bare den handel, siger Karl Christian Lunden.

Udover flere af butikkerne i Hirtshals var også forretninger i blandt andet Løkken og Skagen ramt af Dankort-nedbruddet.


Seneste nyt

fra Nordjylland