Psykiatrien får ny direktør

49-årige Anette Sloth bliver ny direktør for Psykiatrien i Region Nordjylland.

Titlen som direktør for Psykiatrien i Region Nordjylland tilhører fremover 49-årige Anette Sloth, der siden maj har været konstitueret i samme stilling.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der udpegede Anette Sloth, og de fremhæver i en pressemeddelelse en klar vision og en inddragende ledelsesstil som to af de faktorer, der fik Anette Sloth valgt.

- Jeg glæder mig over ansættelsen af Anette, der har bevist, at hun er en meget kompetent leder i Psykiatrien. Anette har demonstreret evne til fortsat at udvikle sig og har gennem sin tid i regionen imponeret med sit overblik, sin tilgang og sin inddragende ledelsesstil, siger regionsdirektør og formand for ansættelsesudvalget Svend Særkjær i en pressemeddelelse.

Han fremhæver videre at psykiatrien står overfor flere vigtige udfordringer. Der skal rekruteres læger, og så skal der indføres patientrettigheder i psykiatrien.

- Det er store og vigtige opgaver, som skal løses, for at vi fortsat kan give de nordjyske psykiatriske patienter det bedste tilbud. Og vi er overbevist om, at Anette Sloth vil være i stand til at klare disse opgaver på bedste vis via et tæt samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejderne, siger Svend Særkjær.

Anette Sloth har en lang lederkarriere bag sig både i psykiatrien og i den kommunale sektor, og også hun ser frem til det kommende arbejde.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og fortsætte det gode samarbejde med ledelseskollegaer og medarbejdere. Jeg har en vision om, at Psykiatrien fortsat skal ligge fagligt helt i top og samtidig går foran, når det gælder involvering af patienter og pårørende samt udvikling af nye tilbud til gavn for patienterne. Det kommer til at kræve fuldt fokus fra os alle, siger Anette Sloth.

Stillingen som direktør blev ledig efter at den tidligere psykiatridirektør Per Lund Sørensen fratrådte på grund af sygdom.

 

CV for Anette Sloth - ny direktør for Psykiatrien for Region Nordjylland

Lederkarriere:
Maj 2015 - : Konstitueret psykiatridirektør
2013-2015: Sygeplejefaglig vicedirektør, psykiatrien
2013: Viceklinikchef Klinik syd
2011-2013: Ledende oversygeplejerske Psykiatrien, Region Nordjylland
2007-2011: Sundhedschef Thisted Kommune
2004-2007: Ældrechef Sydthy Kommune
2003-2004: Plejehjemsleder Sydthy Kommune

Uddannelse:
2011: Master Public Management, SDU
2009: Diplomuddannelse i ledelse
2003: Kommunal mellemlederuddannelse
1993: Sygeplejerske

Privat:
Gift med Lars Sloth, direktør Thisted Kommune. har to børn på 17 og 21 år.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland