Pulverbrev afsendt fra Sverige til Gistrup

Alt tyder på, at en svensker står bag det brev med hvidt pulver, som i går endte på en adresse i Gistrup, men politiet opgiver at finde gerningsmanden.

Efterforskere fra Nordjyllands Politi har kigget nærmere på det brev, som i går skabte pulverpanik i Gistrup.

Brevet indeholdt hvidt granulat, og modtageren af brevet alarmerede politiet, som i nogle timer afspærrede et større område i Gistrup, før det blev konstateret, at brevets indhold ikke var skadeligt.

Ifølge vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi var der et svensk posstempel på brevet, der dog ikke havde nogen afsenderadresse.

- Så alt tyder på, at brevet er afsendt fra Sverige, men vi har ikke mulighed for at identificere afsenderen nærmere, siger Frank Olsen, der oplyser, at der ikke er DNA-spor at gå efter.

- Vi har været i kontakt med både det danske og svenske postvæsen, men det har ikke bragt os videre, siger Frank Olsen.

Han siger, at modtageren af brevet ikke har nogen konflikt med nogen i Sverige, og at han heller ikke tidligere har modtaget breve fra Sverige.

- Vi betragter det som helt tilfældigt, at brevet ender på en adresse i Gistrup. Vi har foretaget de nødvendige afhøringer, og på den baggrund må vi sige, at efterforskningen er afsluttet, siger Frank Olsen.

Han fortæller, at brevet nu er sikret, hvis der skulle dukke lignenede sager op, men vicepolitiinspektøren kalder situationen for ganske uvant.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland