Pumaen skal spille med Beckham

Udover Jimmy Nielsen skal både Beckham, Thierry Henry og Landon Donovan spille på MLS Aall Star-holdet mod Chelsea i aften.

Den nordjyske målmand har spillet en så god sæson for Sporting Kansas City, at han er blevet udtaget til MLS All Star- holdet, der i aften møder Chelsea i en opvisningskamp.

Og det er ikke hvem som helst, som han får som holdkammerater. David Beckham, Thierry Henry og Landon Donovan er også med på holdet.

- Nu er det jo kort tid, vi har været samlet, men der er nogle rigtig, rigtig dygtige spillere iblandt. Dwayne de Rosario fra DC United har været fremragende. Det er også ham, der er blevet udnævnt som anfører på holdet. En fantastisk spiller. Jeg kunne nævne hele holdet, det er et fantastisk hold med mange gode individuelle spillere. Det store spørgsmål er så, om vi kan spille sammen som hold, siger Jimmy Nielsen til bold.dk.

Der er kampstart onsdag aften amerikansk tid på PPL Park i Chester, Pennsylvania, hvor MLS All Star møder Chelsea og Jimmy Nielsen skal stå de første 45 minutter.

Det skriver bold.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland