Pumpeproducent blev Årets Ejerleder i Nordjylland

Ejerleder i pumpekoncernen DESMI A/S i Nørresundby, Henrik Sørensen, er torsdag aften blevet kåret som Årets Ejerleder i Nordjylland.

Ejerleder i pumpekoncernen DESMI A/S i Nørresundby, Henrik Sørensen, er torsdag aften blevet kåret som Årets Ejerleder i Nordjylland.

Prisen blev overrakt hos Nykredit i Aalborg, hvor virksomhedledere fra hele Nordjylland var mødt op for at hylde vinderen fra virksomheden, der har formået at tredoble sin omsætning i løbet af de seneste 10 år.

- Vi har i år mødt et meget stærkt felt af ejerledere, der hver især har formået at skabe vækst og succes i kraft af et målrettet fokus på talent og kompetenceudvikling. Det er derfor en særlig ære at overrække prisen til Henrik Sørensen fra DESMI A/S, fortæller Marianne Fog Jørgensen, partner i PwC i Aalborg.

- Henrik stræber hele tiden efter at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, hvor det faglige kompetenceniveau er højt og matcher medarbejdernes engagement og arbejdsglæde. Det fortjener anerkendelse, og det bliver spændende at følge ham videre i finalen, hvor han skal dyste mod de øvrige seks regionsvindere ved landskåringen.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som i år uddeles for 12. gang. Årets tema er 'talent og kompetencer'.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 19. november 2015 hos PwC i Hellerup.

Juryen består af repræsentanter for Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

De andre nominerede fra Nordjylland var Bjarne Poulsen og Suzanne Sand fra Lene Bjerre Design A/S i Nibe og Niels Rask fra NS System A/S i Frederikshavn.


Seneste nyt

fra Nordjylland