Rådmand truet: Politiet er ved at afhøre flere vidner

En ubehagelig besked og massere af skrald mødte rådmand i Aalborg Kommune Lasse Navarro Olsen ved sin hoveddør søndag aften. Politiet er ved at afhøre flere vidner i sagen.

Skidt må skidt tage. Sådan lød beskeden, der sammen med massere af skrald blev efterladt ved miljø- og energirådmand Lasse Navarro Olsens hoveddør. Afsenderen på affaldet og beskeden er en gruppe, der kalder sig den Nordiske Modstandsbevægelse.

Sagen er anmeldt til Nordjyllands Politi og havnet i afdelingen for personfarlig kriminalitet.

- Vi er ved at afhøre flere personer, der har været vidne til episoden derude. Derudover er der jo nogen, der har taget ansvaret for det, dem skal vi selvfølgelig også finde, så vi kan afhøre dem, siger vicepolitiinspektør, Frank Olsen.

Det var ikke kun Lasse Navarro Olsen, der søndag modtog den ubehagelige besked og affald ved sin bopæl. Byrådspolitikere i Varde og Horsens, samt miljøministeren er blevet udsat for samme chikane.

- Der er sket flere lignende sager rundt om i landet, så vi er også ved at koordinere efterforskningen med de andre politikredse, siger Frank Olsen.

Sagen bliver efterforsket af Nordjyllands Politi, men også PET er orienteret i sagen. PET bliver altid underrettet, når det drejer sig om trusler mod højtstående politikere.


Seneste nyt

fra Nordjylland