Racing Arena Aalborg ansætter ny banechef

Ny banechef på travbanen i Aalborg bliver Lars Hellerup, der kommer fra en stilling som leder af Studenterhuset i Aalborg.

Siden 2017 har Racing Arena Aalborg ikke haft en banechef. Det skal der nu laves om på. Pr. 1. april 2018 tiltræder Lars Hellerup i stillingen. 

Han kommer fra en stilling som leder af Studenterhuset på Gammeltorv i Aalborg, hvor han har udviklet stedets organisation, kunstneriske profil og faciliteterne. Det skal han nu forsøge at overføre til Racing Arena Aalborg. 

- Ud fra mit kendskab til sporten og regionen så synes jeg slet ikke at Racing Arena Aalborgs fulde potentiale er udfoldet. Hverken i forhold til regionens stærke hestemateriale, udøvernes position nationalt og bestemt heller ikke i forhold til publikum. Jeg vil arbejde stærkt for, at når publikum kommer inden for dørene, så skal de have en god oplevelse. På den led er væddeløbsbanen ikke meget anderledes end at sælge koncerter, fortæller Lars Hellerup i en pressemeddelelse. 

Racing Arena Aalborgs bestyrelse glæder sig over, at der nu endelig er blevet styr på den daglige ledelse af banen.

- I et stærkt og kompetent ansøgerfelt havde Lars Hellerup de bedste forudsætninger for både at favne de forandringer, der i øjeblikket foregår i væddeløbssporten, og som den, der sammen med bestyrelse, øvrige medarbejdere, de aktive og frivillige kan skabe en positiv udvikling for Racing Arena Aalborg og væddeløbssporten, fortæller bestyrelsesformand Henning G. Jensen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland