Rade Prica bliver i AaB

AaB-angriberen, Rade Prica, har ingen planer om at forlade klubben. Det fastslår han efter rygter om, at han skulle være på vej tilbage til Helsingborg

Rygter har sviret om AaB's Rade Prica, men nu afviser AaB-angriberen, at han ønsker at tage tilbage til Helsingborg.

- Jeg har absolut ingen planer om at forlade AaB og Aalborg, hvor både jeg og min familie stortrives, fastslår den 26-årige svenske landsholdsspiller.

Over for aabsport.dk kalder Rade Prica historien for direkte usand:

- Derfor må jeg også understrege, at jeg overhovedet ikke er på vej hjem til Helsingborg. Journalisten spurgte mig, om det ikke ville være oplagt at spille i Helsingborg, når jeg engang vender hjem til Sverige, og det kunne jeg selvfølgelig kun sige ja til, da det er min tidligere klub, forklarer en oprørt Rade Prica.

Inden Rade Prica i sommeren 2002 skiftede til tyske Hansa Rostock, spillede han 147 kampe for Helsingborg, hvor han scorede 50 mål. Han understreger dog, at han på nuværende tidspunkt ikke har planer om at tage tilbage til Helsingborg.

- Jeg har det fantastisk i AaB og synes, vi har tegningen til noget stort, og jeg har ikke talt med Helsingborg om at vende hjem. Tværtimod går mine ambitioner mere i retningen af en sydeuropæisk klub, hvis jeg en dag skulle forlade AaB, siger Rade Prica, der i 23 officielle kampe for AaB har scoret ti gange.

Rade Pricas kontrakt i det nordjyske gælder foreløbig til den 30. juni 2009.


Seneste nyt

fra Nordjylland