Radim Piroutek Jr. vender hjem til høgene

Frederikshavn White Hawks har skrevet kontrakt med 18-årige Radim Piroutek Jr.

Elite Nord Frederikshavn A/S har mandag offentliggjort, at de har skrevet en to-årig kontrakt med den 18-årige Radim Piroutek Jr.

Radim Piroutek er et stort navn i dansk ishockey og ikke mindst i Frederikshavn. 

- Vi har i mange år haft glæde af Radim Pirouteks bedrifter i den hvide White Hawks-trøje og også en enkelt periode som assistenttræner. Nu er det sønnike, vi kan glæde os til at se i hvidt, og det er altid spændende med de unge spillere, der går i fædrenes fodspor, skriver Elite Frederikshavn i en pressemeddelelse.

Radim Piroutek Jr har fået hele sin ishockeyopvækst i Frederikshavn. 

- Derfor betragter vi ham også som frederikshavner og er stolte af at kunne præsentere ham i elitetruppen fra sæsonstart. Han har de seneste to sæsoner optrådt i den bedste tjekkiske U18- og U20-række, skriver Elite Nord Frederikshavn A/S.

Ifølge Elite Nord Frederikshavn A/S er Radim Piroutek Jr teknisk dygtig og har et godt skøjteløb. Han kender klubben, og skal derfor ikke vænne sig til nye omgivelser. Han vil fra start af føle sig til rette i klubben og byen. Det er en spiller, der ifølge Elite Nord Frederikshavn med sit store talent kan udfolde sig kraftigt om nogle år, så han skal suge til sig af erfaringer og lære en masse de kommende år.

- Vi er utrolig stolte over igen at have navnet Piroutek i White Hawks truppen, skriver de. 

Radim Piroutek Jr kommer til at bære trøjenummer 90.


Seneste nyt

fra Nordjylland