Radio Lille Vildmose er gået i luften

Fremover kan gæster i Lille Vildmose lytte til deres guide direkte gennem radioen i deres egne biler.

"Tak, fordi i lytter til Radio Lille Vildmose". Sådan starter de guidede ture i Lille Vildmose fremover, da en tilskud fra Nordea-fonden har gjort guidede ture gennem radioen mulige. 

Det nye tiltag betyder, at turister fremover kan høre deres guide på hele turen og ikke kun på de planlagte stop, der holdes undervejs. Det skriver Lille Vildmose i en pressemeddelelse. 

I sidste uge blev radioguidningen testet for sidste gang af Lille Vildmosecentrets direktør, Bo Gregersen sammen med områdedirektør i Nordea Randers, Henning Simonsen.  

- Efter en fantastisk tur i Lille Vildmose med radioguide er det tydeligt, at vores uddelinger skaber stor værdi. Det var en fantastisk oplevelse i helt enestående natur. Radioguidning-projektet i Lille Vildmose kommer til glæde for en bred målgruppe af gæster, som besøger Lille Vildmose og Lille Vildmosecentret, fortalte en tilfreds områdedirektør. 

Radioguidningen foregår således at Lille Vildmosecentrets guidebil har en antenne på taget. I Lille Vildmosecentrets reception kan man så sammen med sin entrebillet købe en radiofrekvens. Ude i bilen vælger man så frekvensen på sin radio, og så får man guidens stemme direkte ind i bilen. 

Nordea-fonden har beviliget Lille Vildmosecentret 37.000 kroner til etablering af radioguidningen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland