Radiovært revser reality

1 af 11

TV2/NORDs ungdomsreportere har besøgt radiovært Anne Kejser, som ikke er videre begejstret for realitystjerner. De har også besøgt en af Nordjyllands største realitystjerner, Andreas Hviid.

TV2/NORDs ungdomsredaktion sætter i programmet Raptum fokus på det at være kendt. Både realitystjerner, sportsstjerner, radioværter og politikere kommer i fokus.

I alt ni 9. klasseelever fra nordjyske folkeskoler knokler løs i efterårsferien, og er godt i gang med optagelserne til deres helt eget program - Raptum, som sendes mandag den 22. på TV2/NORDs egen kanal.

Undervejs i efterårsferien forsøger ungdomsredaktionen at blive klogere på, hvordan det er at være kendt - hvorfor vil man overhovedet være kendt og hvad er fordelene og ulemperne?

Tre af ungdomsreporterne, Karen Sofie Vejen Jørgensen, Kamilla Jæger Christensen og Signe Boel, har besøgt en af Nordjyllands største reality stjerner, Andreas Hviid, som er kendt fra TV3 programmet Fristet. Her fik de en interessant snak med den unge mand om, hvordan det blandt andet er pludselig at blive genkendt på gaden.

Andreas Hviid deltog i det meget omdiskuterede program i 2011, hvor deltagerne på skift udsættes for forskellige dilemmaer. For eksempel blev programmet kritiseret voldsomt, da en deltager skulle vælge, hvorvidt en fattig familie skulle have 20.000 kroner, eller om pengene i stedet skulle gå til deltagerens hold.

Og lige præcist det program Andreas Hviid har deltaget i har ANR's kendte radiovært, Anne Kejser, ikke særlig høje tanker om.

- Sådan noget med at tage livet af dyr og tage et valg om, hvorvidt de selv skal have penge eller give dem til en fattig familie - det er så himmelråbende smagløst, sagde Anne Kejser til TV2/NORDs ungdomsreportere.

Ungdomsreporterne talte med de to kendisser, som er kendte på hver deres måde, om det at være kendt for reality som Andreas kontra det at være kendt i kraft af sit arbejde som Anne Kejser.

Se et billedgalleri fra optagelserne med Anne Kejser og Andreas Hviid øverst i denne artikel. Hele Raptum udsendelsen kan ses på TV2/NORDs egen kanal mandag den 22. klokken 19.00.

Flere nyheder fra TV2 Nord