Rallycross: EM sølv til Linnemann

Ulrik Linnemann kan slutte en tumultarisk sæson af med EM sølv i Rallycross

Der var sølv til den nordjyske rallycross-kører Ulrik Linnemann efter weekendens finale runder i Italien. Ifølge Ulrik Linnemann er sølvmedaljen en ægte lettelse, fordi sæsonen har budt på diverse strabadser.

I løbet af sæsonen har Linnemann været udsat for motorhavari, en voldsom rulletur med en totalsmadret bil til følge, knækkede trækaksler og ødelagte gearkasser.

-At det lykkedes at tage sølvmedaljen med kun 24 point op til guldet er simpelthen så fedt. Naturligvis ville vi hellere have haft det guld som vi helt klart har kørt efter, og vi helt klart har haft farten til, men held og fart følges ikke altid ad, siger en glad Ulrik Linnemann.

Denne weekend startede ud med 2. hurtigste tid i første og andet heat. Tredje heat var der en tyvstart fra Ulrik, og bilen ville efterfølgende ikke starte igen da starten skulle gå. Fjerde heat satte Ulrik hurtigste tid, og kvalificerede sig derved til pole position i semifinale 1. I semifinalen havde Ulrik travlt, meget travlt og sluttede med et komfortabelt forspring til nummer 2, og dermed er pole sikret til finalen.

- Det er fantastisk at slutte sæsonen af med endnu engang at vise at vi er de hurtigste. Det betyder meget for mig og resten af teamet at slutte af på toppen, og det er vigtigt for mig at vise mine sponsorer at deres investering i mig og mit projekt ikke er spildt, men at de rent faktisk er med på feltets hurtigste bil. Stor tak til alle der har støttet mig, sponsorer, samarbejdspartnere, fans, venner og familie - uden jer var dette ikke muligt, siger Ulrik Linnemann.


Seneste nyt

fra Nordjylland