Rambuktyve kørte gaffeltrucks ind i minkcentral

Natten til onsdag begik ukendte gerningsmænd rambuktyveri mod Aars Indleveringscentral. Tyvene brugte to gaffeltrucks til at køre gennem hegnet.

Rambuktyve slap natten til onsdag af sted med en betragtelig mængde minkskind fra Aars Indleveringscentral i det vestlige Aars.

Tyveriet skete omkring klokken 02 natten til onsdag og klokken 02.07 modtog Nordjyllands Politi anmeldelse om det.

Tyvene havde - med to gaffeltrucks stjålet fra en nærliggende virksomhed - væltet trådhegnet om virksomheden og efterfølgende porten ind til selve indleveringscentralen.

Kort efter flygtede tyvene i en hvid varevogn og en sort personbil af mærket Audi. Med sig fik tyvene en betragtelig mængde minkskind, der var klar til at blive solgt på pelsauktion i København senere på ugen. Hvor mange skind, der præcist er tale om, vil Nordjyllands Politi af hensyn til efterforskningen ikke ud med.

De to biler flygtede fra stedet ad Industrivej, Vestre Boulevard og kørte ud af Aggersundvej.

Onsdag formiddag arbejder politiets teknikere på gerningsstedet hvor de blandt andet kigger virksomhedens videoovervågning igennem. Politiet er derudover meget interesserede i at høre fra personer, der har observeret noget mistænkeligt op til eller efter tyveriet eller som har set de to biler køre sammen.

Ligger man inde med oplysninger, kan man kontakte politikommissær Preben Møller fra lokalpolitiet i Himmerland på telefon 72581367. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland