Rambuktyve stjal flere hundrede stykker tøj

En tøjbutik i Nykøbing Mors blev natten til mandag udsat for rambuktyveri. Tyvene slap af sted med flere hundrede t-shirts, skjorter, bukser, trøjer og bælter.

Lokalpolitiet i Thisted er på jagt efter en eller flere tyve, der natten til mandag brugte en stationcar og nogle europaller i et rambuktyveri i Nykøbing Mors. Det skriver tvmidtvest.dk.

Tyvene slog til mod butikken KS Menswear klokken 02.44 hvor de med en grå stationcar - muligvis en passat - brød gennem butiksfacaden og tog for sig af varene.

Tyvene havde spændt flere europaller på bilens forende, som fungerede som skjold i kollisionen med butikken.

- Vi har set det før, at man bruger paller som rambuk for at beskytte bilen, fortæller Christian Toftemark, der er efterforskningsleder ved lokalpolitiet i Thistede til tvmidtvest.dk.

Det er endnu ikke gjort op, hvor stor værdi tyvenes koster har, men der er tale om at de er sluppet afsted med hundredevis af t-shirts, skjorter, bukser og andre beklædningsgenstande.

- Gerningsmændene er typisk nogen, der har specialiseret sig i netop den slags tyverier, siger Christian Toftemark til tvmidtvest.dk.

Politiet hører gerne fra vidner, der måtte have set eller hørt noget i forbindelse med tyveriet.


Seneste nyt

fra Nordjylland