Rebild-direktør afviser kritik om mobning og trusler fra leder

06:27

Tidligere og nuværende ansatte på sundhedscenter i Rebild retter sønderlemmende kritik mod leder

Kommunaldirektør i Rebild Kommune, Jes Lunde, slår fast, at arbejdsforholdene under den udskældte leder ikke er, som 16 tidligere ansatte i Sundhedscenter Rebild beskriver.

Vold, trusler og mobning.

Sådan beskriver 16 tidligere medarbejdere arbejdsforholdene i Sundhedscenter Rebild. Alle 16 personer har klaget til kommunen over én specifik leders metoder. Flere opråb til kommunen har dog ikke hjulpet.

Den omtalte leder er stadig i ansat i Rebild Kommune, og kommunaldirektøren afviser, at tirsdag aften, at der er dårlige arbejdsforhold under den nuværende leder. 

- Vi har taget det meget alvorligt. Da jeg fik henvendelsen, indkaldte jeg tillidsmændene og arbejdsmiljørepræsentanterne i området. Her var vurderingen, at situationen ikke er sådan hos os, Jes Lunde, kommunaldirektør i Rebild Kommune. 

- Jeg vil gerne sige, at siden de her folk har oplevet det - og det går nok nogle år tilbage - siden da har vi haft en positiv trivselsundersøgelse, lederevaluering, en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, og vi har et meget lavt sygefravær. 

- FOA siger, at folk ikke tør sige noget. Det har vi jo taget højde for, at den lederevaluering, som vi fik for få måneder siden, svarede folk anonymt, slutter han.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord