Rebild-far blev grebet på fersk gerning

Pige overraskede Rebild-far i færd med at kysse og røre ved sin ældste datter.

En veninde til en af sønnerne tog den 56-årige tiltalte i Rebild-sagen på fersk gerning, kort før han blev anholdt.

Det fortalte pigen, der i dag er 17 år, da hun mandag eftermiddag vidnede i sagen.

Den 17-årige, hvis far boede tæt på den tiltalte i Skørping, beskrev den 56-årige som en umiddelbart sød og rar mand. Men en enkelt gang havde hun overværet noget, der chokerede hende.

- Det var normalt, at man bare gik ind hjemme hos dem. En dag gik jeg ind i stuen, og der stod faren og datteren og kyssede, forklarede pigen.

- Han havde hænderne i hendes bukselommer, og hans bukser var vist åbne. Han havde ingen trøje på, og de kyssede på munden, fortsatte hun.

Pigen overværede episoden sammen med en anden veninde.

- Vi blev meget chokerede, og de stoppede med det samme. Vi lod alle sammen, som om det ikke var sket, fortalte pigen, der ikke selv har været i nærkontakt med den tiltalte.

Hun kunne desuden fortælle, at den 56-årige altid sov sammen med den ældste datter i et aflåst værelse.

- Hun virkede altid rigtig glad for ham og sad altid oven på ham. Før episoden havde der været rygter, men jeg havde aldrig oplevet noget, der virkede mærkeligt, sagde den 17-årige pige.

Efterfølgende overvejede de to veninder at fortælle nogen om episoden, men de nåede det ikke, før den 56-årige kort tid efter blev anholdt og varetægtsfængslet. Det skete i september 2010.

Blandt mandagens vidner var også den tiltaltes fætter, som sidst var i kontakt med den 56-årige for 43-44 år siden. Dengang var fætteren omkring seks år, mens den tiltalte var cirka 13 år.

Fætteren fortalte om en episode, hvor de to havde spillet en slags strippoker, og han var endt med at være helt nøgen på gulvet.

Derefter havde den nu sextiltalte mand påbegyndt oralsex på sin syv år yngre fætter, hvorefter fætteren stak af.

Desuden vidnede en anden 17-årig pige, der fortalte, at hun også var blevet befølt af den tiltalte, da hun overnattede hos hans ældste datter.

Sagen fortsætter tirsdag, hvor blandt andre børnenes mor skal i vidnestolen.


Seneste nyt

fra Nordjylland