Rebild-mor ændrer forklaringer

Moren til de formodede sexmisbrugte børn i Rebild-sagen ændrer i dag de forklaringer som hun gav til politiet, da faren blev anholdt i 2010.

Hustruen til den 56-årige mand, som er tiltalt for at have sexmisbrugt deres fælles børn, er i dag i vidneskranken i retten i Aalborg. Her har hun ændret de forklaringer som hun gav politiet i september 2010. Flere af forklaringerne husker hun endda ikke at have givet.

Tilbage i september 2010, da den 56-årige far blev anholdt, forklarede moren til politiet, at hun på et tidspunkt havde set faren ligge nøgen under et tæppe sammen med datteren. Men det forklarer hun i retten i dag, at hun ikke kan huske, at have sagt. 

I september 2010 fortalte hun også til politiet, at hun har haft mistanke om farens misbrug af datteren fra da hun var helt lille. Heller ikke dette erindrer hun, at have sagt.

I september fortalte hun også politiet, at hun på et tidspunkt overraskede faren, da han masserede en af børnenes barnepiger i skridtet, mens barnepigen havde trusser og bukser trukket ned om knæene. Også den forklaring er blevet ændret, da moren i dag ikke kan huske at have forklaret om hændelsen, men heller ikke husker, at den har fundet sted. Hun husker dog, at barnepigen kom med sin mor dagen efter og klagede over begivenheden.


Seneste nyt

fra Nordjylland