Snør støvlerne: Rebild vil kapre vandreturister

I et nyt turismefremstød skal Rebild gøres til en både national og international vandredestination.

Hvis man er vild med vandreferie, behøver man ikke fremover tage til hverken Norge, Sverige eller Alperne for at få storslåede naturoplevelser. Det er filosofien bag et nyt turismefremstød i Rebild Kommune. Her vil turismeforeningen Rebildporten gerne gøre kommunen til en både national og international vandredestination.

Rebild Kommune og Rebildporten har denne weekend udbudt 15 forskellige vandreture i området omkring Rebild Bakker. Turene skal være med til at markedsføre området som et alternativ til vandreferier i Sydeuropa, Norge og Sverige.

Rebild Kommune vil tiltrække flere vandrerturister

Interessen for vandreferier i området omkring Rebild Bakker er allerede mærkbar hos eksempelvis hollandske turister. Men også i Tyskland har det nationale vandrerlaug fået øjnene op for Rebild Bakker og reklamerer for de himmerlandske vandreruter nord for grænsen.

Og satsningen vækker begejstring hos Rebild Kommunes borgmester, Leon Sebbelin:

- Her omkring Rebild Bakker og Rold Skov har vi noget helt fantastisk natur, og vi har rent faktisk mange opmærkede stier allerede, så det er helt naturligt at udnytte den fokus der er på vandring og sige: prøv lige og kom og kig hvad vi kan!

 
 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland