Rebildfesten flytter til anden dato - måske.

Bestyrelsen for Rebildselskabet har på et møde i Denver i USA i marts besluttet, at flytte Rebildfesten til nærmeste weekend. Men nu fortryder præsidenten for Rebildselskabet.

Den amerikanske uafhængighedsdag er den 4. juli. Den dato har Rebildselskabet valgt at fejret uafhængigheden i Rebild bakker lige så langt tid man har holdt festerne. Men nu har bestyrelsen besluttet i fremtiden at flytte festen til nærmeste weekend.

- Det er for at gøre det nemmere at komme til Rebildfest. For at sikre at folk der er i arbejde ikke behøver at bruge en fridag til at komme til festen, siger Generalsekretæren for Rebildselskabet, Finn Munk til TV2/NORD.

Bestyrelsens beslutning kom som en overraskelse for Kurt Sørensen. Mangeårig deltager til Rebild festerne og livsvarig medlem af Rebildselskabet.

- Jeg havde aldrig forestillet mig at man kunne ændre på den dag, så jeg syntes ikke det er nogen god ide, siger han til TV2/NORD.

Men måske kan Kurt Sørensen forsætte med at gå til Rebild fester den 4. juli mange år endnu. Præsidenten for Rebild selskabet har nemlig fortrudt beslutningen.

- Det kan godt være vi har besluttet at flytte Rebildfesten, men min fantasi rækker, ved nærmere eftertanke, ikke til at flytte. Der er for meget at tabe ved at flytte til en anden dato. Man flytter jo heller ikke juleaften til den førstkommende lørdag, siger Karl K. Nielsen, Præsident i Rebildselskabet til TV2/NORD

Det er bestyrelsens ret. Hvis de vil omgøre deres beslutning, så kan de gøre det næste gang de mødes den 5. juli i Rebild, siger Generalsekretæren for Rebildselskabet Finn Munk til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland