Redder ferie for norsk familie

Vagtmester i Aalborg Lufthavn lånte sit eget Visa-Dankort til en nødstedt norsk familie, der fik sin charterferie reddet.

Forsinket færge
Vagtmester Leif Lund Andreasen i Aalborg Lufthavn er en populær mand hos en norsk familie. Far, mor og to forventningsfulde børn skulle på charterferie med Spies til Mallorca fra Billund Lufthavn, men færgen til Hirtshals løb ind i stormvejr og blev så meget forsinket, at familien ikke kunne nå flyet i Billund.

Bad om hjælp i Aalborg Lufthavn
I stedet troppede familien op på lufthavnskontoret i Aalborg Lufthavn en lørdag for at bede om hjælp. Vagtmester Leif Lund Andreasen foreslog at nordmændene forsøgte at komme med Bravo Tours Mallorca-fly fra Aalborg samme aften. Og jo, der var plads til fire ekstra passagerer.

Lånte Visa Dankort
Men de nye flybilletter til 4.600 kr. skulle bestilles og betales på nettet her og nu med Visa-Dankort - og den norske familie havde kun et Mastercard. Nå, så kan I låne mit Dankort, sagde den flinke vagtmester.

- Min kollega på lufthavnskontoret synes godt nok det var lidt letsindigt, men den norske familie var så ulykkelig og tillidsvækkende, fortæller Leif Lund Andreasen.

Ferien reddet
Så charterferien blev reddet, og vagtmesteren fik naturligvis sine penge igen. Det kan man da vist kalde lufthavns-service ud over det sædvanlige.

Charterrejser er som oftest billigere i Danmark end i Norge. De fleste norske charterrejsende kommer til Hirtshals med Color Line og Fjord Line, har en glad aften eller to i Aalborg og Jomfru Ane Gade, inden turen går sydpå fra Aalborg Lufthavn.


Seneste nyt

fra Nordjylland