Regionsdirektør konstitueret

Forretningsudvalget i Region Nordjylland valgte mandag 16. marts at indstille regionens økonomidirektør Anders Boje til konstituering som regionsdirektør og samtidig opslå stillingen snarest muligt. Regionsrådet tager stilling til konstitueringen på mødet

Fra økonomidirektør til regionsdirektør
Politikerne i forretningsudvalget valgte at indstille regionens økonomidirektør Anders Boje som konstitueret regionsdirektør og samtidig fremskynde processen med et hurtigt opslag.

- Anders Boje har tidligere vist gode takter som konstitueret regionsdirektør, og derfor indstilles han til i en periode at lede direktionen. Det næste bliver, at vi laver aftale med et konsulentfirma, der skal hjælpe med rekrutteringen af en ny regionsdirektør, siger Ulla Astman, regionsrådsformand.

Rekrutteringdsproces og udvalg
Forretningsudvalget valgte på dagens møde, at de på næste møde 30. marts vil snakke om rekrutteringsprocessen og hvem, der skal sidde i ansættelsesudvalget.

Mødet 14. april
Regionsrådet får derefter et punkt på dagsordenen 14. april, der vil handle om godkendelse af Anders Boje som konstitueret direktør og orientering om den videre proces.

Også konstitueret tidligere
Anders Boje har tidligere været konstitueret i stillingen som regionsdirektør i perioden fra marts 2008 til august 2008.


Seneste nyt

fra Nordjylland