Regnefejl: Thisted FC mangler 890.000 kroner

Foto: Tv2nord.dk

En fatal regnefejl får nu for alvor krisen til at kradse i 2. divisionsklubben Thisted FC.

Thisted FC står med et alvorligt problem. Regnskabet så ellers ganske godt ud, men nu er klubbens direktør faldet over en graverende fejl, så nu mangler der 890.000 kroner på budgettet. Det skriver bold.dk.

Klubben har glemt at medtage store betalinger i klubbens likviditetsbudget, og klubbens økonomi står nu så skidt til, at spillerne er gået med til at få mindre i løn.

- Vi havde møde med spillerne og alle andre på lønningslisten heroppe i går, og de er gået med til en nedgang på 300.000 kroner. Det er en god start for os, siger formand Poul Erik Christensten til bold.dk.

Klubben skal nu finde de resterende 600.000 kroner og forsøger nu at sætte gang i forskellige støtteindsamlinger i lokalområdet og holder både møder med aktionærer og sponsorer.

- Vi er ikke glade for situationen, og vi er ikke stolte af det. Men vi skal nok nå i mål med det her. Det er forfærdeligt, for det berører hele klubben, men vi har fået positive tilkendegivelser fra flere sider. Det lyder til, at der er opbakning til det her, og vi må stå sammen om det, siger Poul Erik Christensen til bold.dk.

Thisted FC er i øjeblikket på 13.-pladsen i 2. division Vest.