Rekord-indehaver til Mariager Fjord Golfklub

Torsdag stiller den 70-årige amerikaner Bob Kurtz op i ECCO Touren i Mariager Fjord Golfklub. Det sker få måneder efter et maratonlignende rekordforsøg.

I juni måned spillede den 70-årige amerikaner Bob Kurtz hele 1850 huller på en enkelt uge. Det svarer til 16 runder om dagen. Det gav golfspilleren en plads i Guinness Rekordbog.

- Jeg tror ikke, folk er helt klar over, hvor meget det kræver. Jeg forberedte mig i et helt år for at gøre mig fysisk klar til opgaven, men også rent praktisk er der masser af forberedelse med blandt andet banelukning i en hel uge og arbejdet med at dokumentere rekorden over for Guinness, siger Bob Kurtz.

Nu kommer den amerikanske spiller til Nordjylland. Det sker, når Bob Kurtz stiller op i ECCO Touren i Mariager Golfklub torsdag og tre dage frem. Den turnering kommer til at foregå i et noget anderledes tempo end ved rekordforsøget i juni, hvor golfspilleren i gennemsnit spillede 18 huller på en time.

- Jeg spillede faktisk en turnering to dage efter, jeg havde sat rekorden, og det langsomme tempo var ved at drive mig til vanvid. Men nu er der gået så tilpas lang tid, at det igen føles normalt, siger Bob Kurtz.


Seneste nyt

fra Nordjylland