Rekordoverskud ved Hobro IK

Arkivfoto Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Hobro IK kunne tirsdag præsentere klubbens største overskud nogensinde.

Selvom Hobro IK ligger på sidstepladsen i Superligaen, er der alligevel noget at glæde sig over for Hobro IK A/S, som er selskabet bag klubben.

På en generalforsamling onsdag aften blev årsresultatet for perioden juli 2017 til juni 2018 nemlig afsløret, og det viste det største overskud i klubbens historie – et resultat på 1,7 millioner kroner efter skat.

I alt var nettoomsætningen på 32,6 millioner kroner.

Et resultat, der luner for bestyrelsesformand Lars Kühnel.

- Det er enormt positivt, at vi kan præsentere så positivt et regnskab med klubbens største nettooverskud nogensinde, og det er især imponerende, da vi har investeret meget i både spillertruppen samt holdet bag holdet, siger Lars Kühnel.

Han vurderer, at Hobro IK i øjeblikket har det 17.-18. største spillerbudget i Danmark, og i fremtiden satser bestyrelsesformanden på, at spillerbudgettet vil blive det 10. største.

- Det er en forudsætning for, at vi over tid kan fastholde vores status som Superliga-klub. Det er uden tvivl et ambitiøst mål, da vi så skal konkurrere med klubber, der har hjemme i langt større byer end Hobro, men det er nødvendigt, siger formanden.

Ved generalforsamlingen blev Thomas Bjerre valgt ind i bestyrelsen, mens René Greve trådte ud.

Læs også Hobro IK overlevede chokstart og er videre i Pokalen

Flere nyheder fra TV2 Nord