Rekordstort antal krydstogtsgæster lander onsdag i Skagen

Krydstogtskibet Independence Of The Sea anløber onsdag morgen Skagen Havn med det største antal gæster Skagen nogensinde har modtaget på én dag.

Mandag morgen får Skagen Havn fint - og stort - besøg fra København. Krydstogtskibet Independence Of The Sea anløber havnen i Skagen med 3.971 turister. Det største antal krydstogsgæster, der nogensinde er stået af i Skagen på samme dag. 

Det store skib lægger efter planen til i Skagen Havn klokken 7 mandag morgen og fortsætter så videre til Southampton i Englang klokken 15 mandag eftermiddag. 

De mange turister, der lander i Skagen er derfor på et relativt kort besøg. De mange tusinde gæster på én gang betyder dog, at butikker og turistinformation er i højeste geat. Det fortæller cruise manager Anne Sofie Jensen i en pressemeddelelse. 

Det er første gang, at det 339 meter lange skib anløber Skagen Havn. Derfor vil der være plaketteceremoni ombord. Ceremonien bliver forestået af borgmester i Frederikshavn, Birgit S. Hansen (S), formand for kyrdstogtnetværket Cruise Skagen, Bjarne Kvist og havnedirektør, Willy B. Hansen. 

Skagen Havn modtager i 2017 31 krydstogtsskibe, der i alt har cirka 37.500 gæster med sig. Det er i stigning sammenlignet med 2016 på helle 300 procent.  


Seneste nyt

fra Nordjylland