Remco van der Schaaf slipper for politisag

Den tidligere Brøndby-spiller Remco van der Schaaf slipper for at få en politisag på halsen efter han slog Hobros Mads Justesen under en kamp for nylig.

Østjyllands Politi har indstillet efterforskningen mod Randers FC-spilleren Remco van der Schaaf for vold på fodboldbanen.
 
Den tidligere Brøndby-spiller, som er kendt for at være en hård negl på en fodboldbane, gav under en 1. divisionskamp for to uger siden Hobro-spilleren Mads Justesen en albue i ansigtet.
 
Politiet gik efterfølgende ind i sagen for at undersøge, om der var tale om vold efter straffelovens paragraf 244.
 
Men det var ikke tilfældet, og politiet har allerede torsdag i sidste uge meddelt begge parter, at efterforskningen er afsluttet.
 
- Der er ikke grundlag for at fortsætte efterforskningen. Vi har ikke fundet bevis for, at Remco har haft forsæt til vold, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi.
 
Politiet har haft adgang til videomateriale fra kampen og har desuden afhørt både Mads Justesen og Remco van der Schaaf.
 
Mads Justesen har ikke ønsket af indgive politianmeldelse, men er tilfreds med, at sagen har kørt i Dansk Boldspil-Unions (DBU) sanktionssystem. Her har DBU's disciplinærudvalg allerede tildelt van der Schaaf to karantænedage.

Remco van der Schaaf og Randers har offentligt beklaget hændelsen over for Mads Justesen og Hobro.


Seneste nyt

fra Nordjylland