Rene er en funklende stjerne til Popstival

For 23 gang er der blevet afholdt Popstival på Skråen i Aalborg, arrangeret af værestedet Perlen. Og for 13. gang er den lokale stjerne Rene Pedersen med som forsanger i bandet "Hul i Hatten".

"Hvad vil i have?" Sådan lyder det fra scenen. Bag mikrofonen står Rene Pedersen, forsanger i det lokale band "Hul i Hatten" fra værestedet Perlen.

Og Rene Pedersen lægger hele salen ned, da han giver det ene nummer efter det andet, fra "Lille Fregnede Louise" til  Rasmus Seebachs nummer "Øde Ø".

Rene Pedersen viser også gladelig rundt back stage, hvor han snupper en cola og fortæller om, hvordan det er at være berømt.

- Jeg synes, det går rigtigt godt, og jeg er glad for at have været med i 13 år, og jeg kunne godt tænke mig at komme på en rigtig turne med mit band, fortæller Rene Pedesen.

Han trives godt med at stå på scenen og være i fokus. For ham handler det dog i høj grad også om at underholde andre.

TV2 Nords Mogens Jørgensen har været til årets udgave af Popstival, hvor han mødte forsangeren fra bandet "Hul i Hatten" - med Rene Pedersen i hovedrollen. 

For 23. gang

Det er 23. gang, der er blevet afholdt Popstival på Skråen i Aalborg. Bag arrangementet står værestedet Perlen og musikleder Poul Ankjær som primus motor. Poul Ankjær spiller også med i flere af de seks brugerbands fra Aalborg og omegn, som til årets Popstival leverer hele fem timeres non stop musik.

Det er en dag, man nødig går glip af, hvis man er tilknyttet et af de mange væresteder i Aalborg. Der er nemlig ikke kun musik, men det er også en dag hvor man får danset, og måske stifter nye bekendtskaber, ja på indbydelsen står der, man måske finder en ny kæreste.

- Alle kan være med, og det er ikke sikkert alla rammer tonen, men det gør ikke noget, det gør vi musikere heller ikke altid, men det gælder om at have en dag hvor man hygger sig med andre udviklingshæmmede, får danset og måske en ny kæreste, siger Poul Ankjær, der har hamrende travlt med at få bands ind og ud af scenen.


Seneste nyt

fra Nordjylland