Seneste nyt:

To mænd tiltalt for at voldtage 17-årig pige i sommerhus

Det, der tilbage i februar sidste år skulle have været en hyggelig tur i sommerhus for i alt 10 unge mennesker, ender nu i stedet i retten i Hjørring, hvor to unge mænd tirsdag står tiltalt for voldtægt af en 17-årig pige.

De to tiltalte er en 21-årig mand med bopæl i Hjørring og en 22-årig mand med adresse i Nørresundby. 

Fredag 12. februar var de i sommerhus ved Hørmested sammen med otte andre unge kvinder og mænd. Blandt de andre deltagere var en 17-årig pige. 

Ifølge anklageskriftet i sagen lokkede den 22-årige mand ved 23-tiden den 17-årige pige med ind på et værelse i sommerhuset, hvor begge unge mænd efterfølgende havde samleje med hende.

Ifølge anklageskriftet skete det uden pigens samtykke, ligesom pigen blev fastholdt. Det skete ifølge anklageskriftet, da den 21-årige under samleje med pigen holdt hende nede på sengen ved at fastholde hende på brystet.

Efter politiets opfattelse lå der under overgrebet i situationen også yderligere en trussel om vold mod pigen, hvis hun ikke føjede de to mænd.

Pigen kontaktede efterfølgende sine forældre, som kom til sommerhuset, og politiet blev derefter tilkaldt. De to unge mænd blev anholdt, og det fremgik af politiets oplysninger i forbindelse med anholdelsen, at de erkendte at have haft sex med pigen, men de nægtede, at der var tale om voldtægt. 

Politiets jurister vurderede efter anholdelsen, at der ikke var grundlag for at fremstille de to anholdte i retten, og de blev derfor løsladt efter endt afhøring.

Når sagen kommer for retten tirsdag, så risikerer de to unge mænd ikke blot at blive dømt. Det fremgår af anklageskriftet, at politiets anklager også forbeholder sig muligheden for at nedlægge påstand om, at de tiltalte skal udvises af Danmark, hvis retten finder dem skyldige.


Klaus Toft

play Skoleleder glæder sig over genåbning, men holder fast i tiltag

Estaldo

Nordjysk mæglerfirma sikrer millioninvestering i Løvens Hule

40_percent

play Anklager: - Politiets anholdelse forhindrede masseskyderi

270122 V1 19 IN Festival og markedssommer i vente Still

play Festivalleder og håndboldklub glæder sig over genåbning

Klaus Toft

play Skoleleder glæder sig over genåbning, men holder fast i tiltag

Estaldo

Nordjysk mæglerfirma sikrer millioninvestering i Løvens Hule

40_percent

play Anklager: - Politiets anholdelse forhindrede masseskyderi

Til forsiden

Til forsiden