Riis i Aalborg med nyt netværk for cykeltossede erhvervsfolk

Medlemskab af cykelnetværket Virtu Business Club tilbydes nu også nordjyske forretningsfolk.

Cirka 100 nordjyske erhvervsfolk, de fleste med et godt øje til cykelsporten, mødtes onsdag eftermiddag hos revisionsfirmaet Redmark i Hasseris. De kom for at høre mere om cykelnetværket Virtu Business Club, som er stiftet af Bjarne Riis, og cykelikonet var selv til stede.

- Der er jo mellem 350.000 og 400.000 cykelmotionister i Danmark, så der er et kæmpe marked for det her. Cykling kombineret med business, det mener vi er rigtig sundt og godt, lyder det fra Bjarne Riis, inden han går i gang med præsentationen.

Man kan som udgangspunkt tegne to typer af medlemskaber med et årligt beløb på enten 8340 kr. plus moms eller 19.740 kr. plus moms. Så har man adgang til en række events, fx fælles cykeltræning og cykelrejser.

- Trenden er jo, at forretningsfolk mødes på andre måder end bare i det daglige, hvor man holder møder. På den her måde ser man nogle andre sider af hinanden og knytter nogle andre kontakter. Det vil vi gerne støtte op om, siger director hos Redmark, Jesper Christensen.

Målet er at få mellem 750 og 1000 medlemmer i Virtu Business Club på landsplan inden årets udgang. Og der er stadig et godt stykke vej.


Seneste nyt

fra Nordjylland