Rikke forlod sit job som kordegn - nu skriver hun erotiske romaner

I fem år har Rikke Ella Andrup arbejdet som kirketjener, men nu har hun startet sit eget forlag og er også selv sprunget ud som erotisk forfatter.

Mange kender sikkert til Fifty Shades-serien, om de vil kendes ved det eller ej. Den erotiske litteratur har nemlig fået vind i sejlene de seneste år. Det har givet nye forfattere mod på at give sig i kast med den hede genre.

Rikke Ella Andrup er en af dem, der er sprunget med på bølgen. Hun har netop udgivet sin første erotiske roman, "Kendras Blind Date" under pseudonymet Ella Maluca-Floyd. 

- Jeg var selv ret optaget af Fifty Shades og har altid godt kunnet lide at fantasere, siger Rikke Ella Andrup.

Og da hun også holder af at skrive, fik den 41- årige kvinde fra Hirtshals idéen til at springe ud som forfatter.

Fra kordegn til erotisk forfatter

De seneste fem år har Rikke Ella Andrup arbejdet som kordegn, men hun har altid skrevet i sin fritid. Siden 2012 har hun desuden haft en blog, hvor hun anmeldte bøger. Men nu har hun besluttet sig for, at hun hellere selv vil skrive litteraturen i stedet for at anmelde den.

Og det at arbejde med erotisk litteratur har også givet Rikke Ella Andrup ny energi.

- Før var jeg nok lidt en kedelig husmor, der gik op i arbejdet. Men den erotiske litteratur har givet mig et ekstra kick i hverdagen, siger Rikke Ella Andrup, der har brugt sin tidligere beskæftigelse som inspiration i sit virke som forfatter.

- Der er et tidspunkt, hvor de to hovedpersoner er til gudstjeneste. Her har jeg selvfølgelig brugt mine egne oplevelser fra kirken, fortæller hun.

quote Før var jeg nok lidt en kedelig husmor, der gik op i arbejdet. Men den erotiske litteratur har givet mig et ekstra kick i hverdagen.

Rikke Ella Andrup

Det er ikke kun i kirken, at Rikke Ella Andrup henter sin inspiration.

- Jeg finder blandt andet min inspiration fra anden litteratur og tv. Men jeg får faktisk mest inspiration ved at observere eller overhøre ting på gaden, siger hun.

Rent og kvindeligt

Det er imidlertid ikke kun som forfatter, at Rikke Ella Andrup folder sig ud. Hun har i samme ombæring startet sit eget forlag, hvor hun udgiver både sine egne bøger og har flere andre forfattere tilknyttet.

Forlaget hedder Nelumbo, som er den latinske betegnelse for lotus-blomsten. Og der er flere grunde til, at forlaget er opkaldt efter netop den blomst.

En af årsagerne er, at lotus er kendt for at repræsentere det rene og det kvindelige, fortæller Rikke Ella Andrup. Og det er netop litteratur, der primært henvender sig til kvinder, som forlaget udgiver. Forlaget udgiver litteratur i genrene erotik, romantik og chick-lit, som er en genre, der henvender sig til unge storbykvinder.

Lige nu har forlaget fem forfattere tilknyttet og udgiver yderligere to bøger den kommende måneds tid.


Seneste nyt

fra Nordjylland