TV2 Nord

Rikke Karlsson nægter at offentliggøre søns arbejde for EU-kroner

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Rikke Karlsson har betalt sin søn 30.000 kroner fra EU-kassen for fotoarbejde. EU-politikeren vil ikke fremvise resultatet af arbejdet til TV2 Nord.

I et facebook-opslag onsdag aften måtte EU-parlamentarikeren Rikke Karlsson beklage, at hun har betalt sin søn 30.000 af EU-kroner. Nu vil hun ikke fremlægge det arbejde, som hendes søn er blevet betalt for at lave.   

Pengene skulle være betalt til sønnen som løn for en konsulentopgave til pr-materiale, en fotosession og design og layout af et website.  

- Jeg har fulgt de gældende regler for kontorpenge, og ikke noget sted fundet, at jeg ikke måtte bede familie om at løse opgaver for mig. Parlamentet oplyser mig om, at det er korrekt, at der ikke står, at man ikke må få løst opgaver af nære familiemedlemmer, men at en anden regel, som ligger inde under ansættelsesforhold af nære familiemedlemmer, træder i kraft, skriver Rikke Karlsson i et opslag på facebook.

TV2 Nord spurgte fredag Rikke Karlsson, om vi måtte se det materiale, som hendes søn har lavet for hende, men den forespørgsel afviser EU-politkeren. Hun ikke ønsker at trække sin søn ind i sagen, og det må være nok, at hun har fremlagt alle bilag for Europaparlamentet.

Rikke Karlsson har indtil hendes valgperiode ophører i 2019 til at få pengene ført tilbage så regnskabet stemmer.

Læs også Afslørede Messerschmidt i økonomisk misbrug: Hun brugte selv EU-kroner på sin søn

 

 

Har du et godt tip?

Aktuelle serier på Salto

Flere nyheder fra TV2 Nord