Risgaard vender hjem

Kasper Risgaard er tilbage i AaB efter ophold i både Silkeborg og tysk fodbold. Han har lavet en 1-årig kontrakt med klubben.

Den tidligere AaB'er har i den seneste uges tid holdt formen ved lige på anlægget på Hornevej, og nu er parterne blevet enige om at lave en permanent aftale, hvilket glæder AaB's sportschef Allan Gaarde:

- Kasper er en dygtig, smart og rutineret spiller. Han er stadig en af Superligaens mest målfarlige midtbanespillere, og vores trup bliver med tilgangen af Risgård tilført en ekstra dimension, siger Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Kasper Risgård skiftede for fire år siden fra AaB til tysk fodbold og har senest optrådt for Silkeborg I.F. Også han ser frem til samarbejdet:

- Jeg havde andre muligheder, men AaB er min hjerteklub, og det er et stort ønske, der nu er blevet opfyldt, siger han.

Kasper Risgård, der er noteret for 155 officielle kampe og 22 mål for AaB, er blevet tildelt trøjenummer 21, som han også bar, inden han forlod AaB.

Risgård kan få comeback i den rød-hvide trøje, når AaB søndag aften i Superligaens sæsonpremiere spiller storkamp på Nordjyske Arena mod de forsvarende mestre fra FC København.


Seneste nyt

fra Nordjylland