Risgård tilbage for AaB mod Brøndby

Flere end 9.000 billeter er allerede solgt til søndagens opgør med drengene fra Vestegnen. Kasper Risgård er tilbage i AaB-truppen.

Der blev skruet godt op for opbakningen til hjemmeholdet, når Brøndby i morgen kommer til superligakamp i Aalborg.

AaB har blot tabt én ud af de seneste 13 Alka Superligakampe - ude og hjemme - mod Brøndby I.F., som i tabellen er placeret et point foran Hele Nordjyllands Hold.

Cheftræner Lars Søndergaard ser frem til den forestående duel i niende spillerunde:

- Pr. tradition er en kamp mellem AaB og Brøndby et stort opgør, og for os handler det om igen at spille friskt og aggressivt. Vi skal være aktive og afklarede i vores forsvarsspil, mens vi offensivt skal spille med fart og veksle mellem tålmodigt og mere direkte spil.

- Der vil blive en kamp i kampen om at komme mest i boldbesiddelse, og der bliver givetvis tale om et tæt opgør, konstaterer Lars Søndergaard.

- Brøndby har investeret kraftigt i et ekstremt rutineret hold, og det virker til at de efter en tøvende indledning på sæsonen, nu har fået styr på det. De er dygtige med bolden, men er begyndt med til tider også at spille mere enkelt, ligesom de har stor styrke i standardsituationerne, siger Lars Søndergaard.

- Som altid er vores fokus på vores præstation, og forhåbentlig kan vi sammen med en stærk kulisse på Nordjyske Arena slå hul på Brøndby, som ellers har holdt nullet i sine seneste fire Superligakampe, påpeger Lars Søndergaard, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 32 Kasper Pedersen, 33 Lukas Spalvis og 79 Jannik Pohl.

På skadeslisten hos AaB er Nicklas Helenius eneste mand.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2015 går ubeskåret til The Back To Life Project, som efter efterårets fire første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 29.070 kr.


Seneste nyt

fra Nordjylland