Risgård vil blive i AaB

Kasper Risgårds kontrakt med AaB udløber efter denne sæson, men begge parter ønsker at forlænge den.

Kasper Risgård er fast mand i startopstillingen for AaB. Sådan har det været siden han vendte tilbage til klubben i denne sæson.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad og stolt over den modtagelse, jeg har fået heroppe efter jeg er kommet tilbage, siger Kasper Risgård til TV2/Nord.

I 2009 afbrød AaB og Kasper Risgård det daværende samarbejde. Kasper Risgård tog i stedet til udlandet og skrev kontrakt med en tysk klub, og endte senere Silkeborg IF, inden han igen vendte hjem for at trække i AaB-trøjen.

Kasper Risgårds kontrakt med AaB er kun et-årig, og udløber til sommer. Det er derfor ikke sikkert, at den 30-årige midtbanespiller også er i truppen til næste sæson. Til spørgsmålet om, hvorvidt han har lyst til at være i AaB efter sommerpausen, svarer Risgård:

- Det siger jo sig selv. Jeg er rigtig glad for at være i den her klub. Det har jeg også været ude at sige mange gange. Jeg er glad for at træne på Aalborg Stadion, og det vil jeg også være i fremtiden.

Sportschef Allan Gaarde er også tilfreds med Kasper Risgårds indsats, og afviser ikke at tilbyde ham en ny kontrakt.

- Vi spiller fantastisk i øjeblikket som hold, og det er Kasper en del af, og jeg håber da også at vi kan få et langt samarbejde, siger Allan Garde, der ifølge ham selv ikke aner, hvor langt parterne er fra hinanden i kontraktforhandlingerne.


Seneste nyt

fra Nordjylland