Road racing-kører Julie Brøndum Mortensen er omkommet i ulykke under tysk motorsportsløb

Stortalentet fra Aalborg styrtede i et sving på Hockenheim-banen i Tyskland. Søndagen igennem bliver hun mindet af familie og venner på Facebook.

Den 30-årige road racing-kører Julie Brøndum Mortensen fra Aalborg er død i en ulykke på Hockenheim-banen i Tyskland. Ulykken skete i forbindelse med et langdistanceløb. Det skriver TV 2 Sport.

- Straks efter ulykken var redningsfolkene i gang, og kort efter blev Julie transporteret til BG-klinikken i Ludwigshafen, oplyser løbsarrangøren.

Detaljer mangler fortsat

Det var på vej rundt i et sving, at 30-årige Julie Brøndum Mortensen styrtede voldsomt. Derudover kan formand for DMU, Jørgen Bitsch, fortælle TV 2, at de ikke har flere oplysninger om ulykken.

- Vi har forsøgt at være i kontakt til arrangøren på stedet, men har ikke kunnet få så mange flere detaljer, ud over hvad vi har læst på diverse hjemmesider. De kører med høj hastighed, og så vidt vi kan forstå, har det været under træningen.

quote Selvom man vælter med så høj hastighed, er det normalt ikke noget, man kommer så slemt til skade af.

Jørgen Bitsch, formand, DMU

- Men selvom man vælter med så høj hastighed, er det normalt ikke noget, man kommer så slemt til skade af. Nu venter vi på en nærmere rapport for at finde ud af, hvad der er sket. Om der på nogen måde kunne være gjort noget forebyggende, så det ikke gik så galt, siger Jørgen Bitsch.

Næste skridt bliver nu, at stævneledelsen skal færdiggøre sin rapport, der så bliver sendt til DMU. I første omgang er det tyske politi også involveret, og derfor skal alting klarlægges i detaljer, før der kommer flere oplysninger.

Kolleger og bror dybt berørt

Danskeren var en del af holdet '6Speed Girls', hvor hun kørte sammen med Dagny Kraas og Sara von Haack i udholdenhedsløbet '1000 km Hockenheim'. På Facebook udtrykker et berørt hold sig om ulykken:

- Vi kan stadig ikke tro det. Sorg og skræk tager ordene fra os. Lørdag var vores ven og holdkammerat Julie i en fatal ulykke. Vores tanker er med hende, hendes familie og alle, der har oplevet den forfærdelige ulykke, skriver holdet.


Seneste nyt

fra Nordjylland