Robert Hedin ny cheftræner

Aalborg Håndbold har indgået en aftale med Robert Hedin, der er ny cheftræner for ligaholdet.

Den nuværende landstræner for det norske herrelandshold, Robert Hedin, bliver ny cheftræner for Aalborg Håndbold. Han har skrevet kontrakt med klubben frem til sommeren 2012.

- Vi får en bundrutineret træner, der har prøvet at være på øverste hylde de sidste mange, mange år. Han har selv spillet over 200 landskampe, været træner i den tyske Bundesliga og været landstræner de sidste fire år i Norge. Det er en mand, som har prøvet næsten alt, hvad der er værd at prøve inden for håndboldverden, siger Jan Larsen til TV2/Nord.

Robert Hedin er selv tidligere håndboldspiller, hvor han gjorde sin karriere på det svenske landshold. Han har blandt andet vundet sølv to gange med det svenske landshold.

Den nye træner i Aalborg Håndbold har allerede har et indgående kendskab til flere af Aalborg Håndbolds profiler, idet både målmand Ole Erevik, playmaker Kristian Kjelling og fløjspiller Håvard Tvedten spiller på det norske landshold.

Aalborg Håndbold har fået en dårlig start på sæsonen, hvor det kun er blevet til tre sejre i otte kampe. Robert Hedin skal derfor forsøge at samle holdet op og igen gøre det til et tophold.

- Det er måske bedst sådan. Så er der noget at arbejde med. Jeg tror, det kan blive godt. Jeg har snakket lidt med spillerne, og de er positive, så det ser godt ud, siger Robert Hedin.

Robert Hedin skal fortsat træne det norske landshold, samtidig med at han er ansvarlig for Aalborg Håndbold. Robert Hedins første opgave som træner bliver, når holdet på lørdag møder Sønderjyske på udebane.


Seneste nyt

fra Nordjylland