Rockerborg i Nørresundby ransaget

Fire mænd blev anholdt, men er løsladt igen, da politiet onsdag aften ransagede Hells Angels' klubhus i Nørresundby. Der blev fundet både skydevåben og stoffer i klubhuset.

Ved 20 tiden onsdag aften standser politiet en Hells Angels-rocker udenfor HA-klubhuset på Østergade i Nørresundby. I den 33-årige rockers bil finder man et større parti hash og en hel del kontanter.

Det får politiet til også at ransage selve klubhuset.

- Under ransagningen finder politiet et skarpladt, oversavet jagtgevær, patroner til jagtgeværet og 9 mm patroner. Derudover er der lidt stoffer i form af kokain og hash i klubhuset, oplyser vagtchef Bruno Brix til tv2nord.dk

Tre mænd, der alle er rockere eller har tilknytning til rockerne på henholdsvis 42, 24 og 41 år samt den 33-årige i bil blev alle anholdt og afhørt. De er dog alle løsladt igen.

Lige nu arbejder Nordjyllands Politi på at finde den eller de rette ejermænd af det oversavede jagtgevær og stofferne.

- Vi har noget fast på den 33-årige, i og med at stofferne og kontanterne blev fundet i hans bil, men det er lidt sværere for os at få styr på, hvem der kan sigtes for våben og stoffer i klubhuset, siger Bruno Brix til tv2nord.dk.

Forsiden lige nu