To rockere fængslet for narkohandel

Foto: TV2/Nord (Arkivfoto)

Et 35-årigt medlem af Bandidos og et 40-årigt tidligere medlem fik ved Vestre Landsret i Aalborg skærpet deres fængselsstraffe for narkohandel.

Den 35-årige mandlige rocker fra Aalborg blev ved Byretten i Aalborg tilbage i november idømt to år og ti måneders fængsel.  Den dom blev ved landsretten hævet til tre år og tre måneder - en skærpelse på fem måneder.

Det 40-årige tidligere medlem af Bandidos fra Nørresundby var blevet idømt to års fængsel. Den dom blev skærpet med seks måneder til to og et halvt års fængsel.

Politiet havde i længere tid holdt øje med den 35-årige med mistanke om narkohandel. Da han den 3. september sidste år vendte tilbage til Nordjylland efter en tur til København blev overvågningen skærpet.

På Nibevej observerede Nordjyllands Politi, hvordan Bandidos-medlemmet gjorde holdt ved en bænk, hvor han lagde en sort pose inden han kørte videre. Kort tid efter dukkede den 40-årige tidligere rocker op for at hente posen. Han blev anholdt med posen i hånden. Den indeholdt 994 gram amfetamin.

Flere nyheder fra TV2 Nord