Rockstjerne aflyser Aalborg-koncert på grund af sygdom

En feberramt Chriss Cornell må aflyse sin koncert i Musikkens Hus i Aalborg søndag aften. Cirka 1100 publikummer går dermed glip af rockstjernen.

Det tog kun fire minutter fra billetterne til Chris Cornell-koncerten i Musikkens Hus i Aalborg blev frigivet til de var udsolgt, men få timer før koncerten må Musikkens Hus skuffe de cirka 1100 publikummer, der var så heldige at få billetter til koncerten.

Rockstjernen må aflyse på grund af feber.

I en pressemeddelelse udtaler Chris Cornells management:

- Chris beklager at han er ude af stand til at optræde i Aalborg i aften på grund af en forkølelse eller influenza med feber, der forhindrer ham i at rejse. Vi kigger i øjeblikket på muligheden for at arrangere en erstatningskoncert og ser frem til at se jer der.

Lasse Rich Henningsen, der er direktør i Musikkens Hus fortæller at de 1100 skuffede billethavere vil blive informeret om datoen for en erstatningskoncert og samtidig om muligheden for at for at få billetprisen refunderet.

Chris Cornell er bedst kendt som forsanger i Soundgarden, der blev genoplivet i 2010 samt som forsanger i Audioslave i starten af det nye årtusinde.

Soundgardens vel nok bedst kendte nummer - Black Hole Sun - herunder.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland