Rødovre tvinger Aalborg ud i syvende kamp

Rødovres 3-0-sejr betyder, at sidste semifinalist i kampen om ishockeyguldet skal findes i Aalborg på fredag.

Mens der ikke var den store spænding i de tre øvrige kvartfinaler, kæmper Rødovre Mighty Bulls og Aalborg Pirates til sidste blodsdråbe om en plads blandt de sidste fire i kampen om DM-guldet i ishockey.

De to hold må fredag ud i en syvende og afgørende kamp for at finde den sidste semifinalist. Det står klart, efter at Rødovre tirsdag aften vandt med 3-0 foran eget publikum.

2619 tilskuere i Rødovre Skøjte Arena overværede et opgør, hvor hjemmeholdets målmand Sebastian Dahm viste sit værd.

Aalborg-spillerne sendte 37 skud af sted mod målet, men landsholdsreserven reddede hver og et, og dermed var det op til holdkammeraterne at sikre sejren i den anden ende.

Det skete to gange inden for 23 sekunder midtvejs i anden periode, hvor først velspillende Rasmus Astrup og dernæst Emil Møller Rasmussen bragte Rødovre på 2-0.

Aalborg svarede igen med et hårdt pres, og da der manglede to minutter af kampen, pillede nordjyderne målmand Magnus Åkerlund ud og erstattede ham med en markspiller i en sidste satsning.

Men det gik - som det så ofte sker i den slags situationer - galt i den modsatte ende, hvor Jannik Karvinen 57 sekunder før tid udnyttede, at målet var tomt og afgjorde kampen endegyldigt til 3-0.

Nu venter den syvende og afgørende kamp i Aalborg fredag aften.

Herning, Sønderjyske og Frederikshavn er allerede klar til semifinalerne.