Rødt kort blev dyrt for Vendsyssel FF

En udvisning til Jon Dagur Thorsteinsson ødelagde mulighederne for Vendsyssel FF, der endte med at tabe udekampen mod AC Horsens med 3-0.

Jon Dagur Thorsteinsson tog sig med det samme til hovedet, da han fik præsenteret det gule kort – han havde nemlig set ét, tidligt i kampen.
Efter 33 minutter, valgte dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen at sende Vendsyssel FF-spilleren tidligt i bad efter et riv i trøjen på en modstander. Og med en mand mindre på banen, kunne Vendsyssel FF ikke holde stand i søndagens tidlige kamp i ALKA Superligaen.

Selvom vendelboerne holdt stand i 20 minutter, lykkedes det for AC Horsens at etablere føringen et stykke inde i anden halvleg. Et hjørnespark fra Horsens-backen Michael Lumb blev ikke afvist, og så kunne Mads Juel Andersen gør det til 1-0, tæt foran mål.

Få minutter senere, kunne ACH-angriber Oliver Drost sende en ripost i mål til 2-0 – inden Mads Juel Andensen med sit andet mål kunne lukke kamp endegyldigt med et kvarter tilbage.

Med nederlaget er Vendsyssel FF placeret næstsidst i ALKA Superliga – to point foran Hobro på 14.pladsen. Der resterer fire runder af Superligaens grundspil.

Vendsyssel og træner Jens Berthel Askou fik ikke point med fra udekampen mod AC Horsens