Røveri i Sindal igen: Knivrøver truer sig til penge i Jyske Bank

Der har for lidt siden været røveri mod Jyske Bank i Sindal. En tilsyneladende sindsforvirret mand truede sig til penge.

Oplysningerne er endnu meget sparsomme, men Jyske Bank og Nordjyllands Politi bekræfter, at der har været røveri mod bankens afdeling i Sindal. 

Området foran banken er lige nu spærret af, mens politiet arbejder på stedet. 

- Jeg kan bekræfte, at der klokken 10.42 var røveri i vores filial i Sindal. En tilsyneladende sindsforvirret mand kom ind i banken med en kniv og forlangte at få udleveret penge. Det fik han. Og så gik han igen. Mere kan jeg ikke oplyse på nuværende tidspunkt, udtaler Lars Bjerre Pedersen, der er sikringsansvarlig i Jyske Bank. 

Sindal har i de sidste måneder været skueplads for en række røverier med en del fællestræk. Der er efterhånden tale om en mindre stribe af røverier i Sindal. Det er tredje røveri i byen på fire måneder. 

Seneste tweet for Nordjyllands Politi om røveriet mod Jyske Bank: 

Herunder kan du læse en gennemgang af de seneste røverier i Sindal: 

Den 2. februar i år blev Sparekassen Vendsyssel udsat for røveri, da en dansk udseende mand sidst i 20'erne kom ind i sparekassen, hvor man med en pistol truede sig til penge.

Her er et billede af røveren fra februar. 
Her er et billede af røveren fra februar. 
Foto: Overvågningbillede

Den 3. maj blev Sparekassen Vendsyssel igen udsat for væbnet røveri. En ung mand, bevæbnet med kniv, truede personalet i banken til at udlvere kontanter fra kassen, og løb efterfølgende fra stedet i retning mod Frederikshavnsvej og efterfølgende i ukendt retning. 

For anden gang på bare tre måneder blev Sparekassen Vendsyssel i Sindal 3. maj udsat for et væbnet røveri.

Ikke langt derfra - i Lendum - blev Dagli' Brugsen i Lendum den 30. januar udsat for røveri, da en bevæbnet gerningsmand begik fredag aften klokken 18.04 røveri mod Dagli'Brugsen på Søndergade 1 i Lendum. Med en pistol truede gerningsmanden den 15-årige ekspedient til at udlevere indholdet i kasseapparatet, hvorefter han forlod butikken. 

En bevæbnet mand begik røveri mod Dagli'Brugsen i Lendum den 30. januar. 
En bevæbnet mand begik røveri mod Dagli'Brugsen i Lendum den 30. januar. 
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

OPDATERES! 


Seneste nyt

fra Nordjylland