Rooney kommer til AaB

Brad Rooney skifter fra SønderjyskE til AaB Ishockey på en etårig kontrakt. Også Dejan Matejic og Tobias Holm er på plads til den kommende sæson

AaB Ishockey bekræfter tirsdag, at Brad Rooney kommer til truppen. I sæsonen 2007/2008 ifører den stærke canadier sig den rød-hvide AaB-trøje.

- Brad er en indpisker og en ledertype, både på og uden for banen. Det var bestemt ikke tilfældigt, at han var anfører i SønderjyskE, da han gerne går forrest, når det gælder, siger AaB's sportsdirektør Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

I den netop overståede sæson blev Rooney noteret for hele 59 point i 47 kampe, og i AaB genforenes canadieren således med de tidligere holdkammerater Brian Casey og svenske Dejan Matejic.

- Han har det drive og den speed, som vi gerne vil have i truppen til den kommende sæson. Og med næstflest scoringer i Oddset Ligaens grundspil må man sige, at han også er en særdeles målfarlig herre, lyder det fra Ole Nielsen.

Dejan Matejic og landsmanden Tobias Holm er ligeledes på plads i den kommende sæson, og begge spillere får stor ros med på vejen af Ole Nielsen.

- De har begge vist store kvaliteter gennem hele sæsonen. Dertil er de utrolig gode og hurtige på skøjterne og har været nogle af vores mest markante spillere i både grund- og slutspil, hvorfor vi naturligvis gerne ville beholde dem i truppen.

Tobias Holm scorede i sæsonen 2006/2007 46 point i 47 kampe, mens Dejan Matejic leverede 43 point i 46 kampe for AaB's DM-sølvvindere.


Seneste nyt

fra Nordjylland