Røver taget på dørtærsklen

En opmærksom ansat forhindrede natten til onsdag to røvere i at begå røveri mod Shell i Brønderslev.

Klokken nærmede sig 01.00, da en kvindelig ansat bemærkede noget usædvanligt ved Shell-tankstationen på Hjørringvej i Brønderslev.

Da kvinden hørte dørklokken til butikken, kiggede hun på overvågningsbillederne, og her så hun en mand med dunjakke og elefanthue stå lige uden for døren til forretningen. På et af de andre overvågningsbilleder kunne hun se en anden mand, der også var i ført elefanthue og som også befandt sig ved tankstationen.

Kvinden låste straks dørene og trykkede på overfaldsalarmen. Da politiet kom frem til stedet, befandt de to mænd sig stadig ved tankstationen, og de blev anholdt.

Mændene er begge i tyverne, den ene er 21 og den anden 26. De er begge fra lokalområdet ved Brønderslev, og de var formentlig påvirket af enten stoffer eller alkohol.

Nordjyllands Politi skal onsdag tage stilling til, hvad konsekvenserne bliver, for de to mænd. Ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn Nielsen, kan de to mænd sigtes for røveriforsøg, selvom de ikke nåede ind på tankstationen.


Seneste nyt

fra Nordjylland