Røver truede ekspedient med kniv

Grillbar og spillested blev mandag udsat for røveri.

En gæst på Shang Hai Grill på Nørregade i Hjørring blev mandag til røver, da han efter at have spillet på grillbarens spillemaskiner i halvanden time var løbet tør for penge.

Nordjyllands Politi fik anmeldelsen om røveri klokken 18.24, men da ordensmagten kom frem var gerningsmanden undløbet fra stedet.

Da manden af en 51-årig mandlig ansat havde fået afslag på at låne penge til sit videre spillen, overfaldt han ifølge offerets egen forklaring den 51-årige med slag i ansigtet og på kroppen. Den ansatte løb herefter ud af grillbaren, men gerningsmanden fulgte efter med en kniv, som han truede manden med.

- Gerningsmanden siger, han vil stikke den forurettede, hvis ikke han får penge, og det får så den ansatte til at løbe helt væk fra stedet, fortæller kriminalassistent Anni Brix fra politiet i Hjørring.

Gerningsmanden er herefter gået tilbage til grillbaren. Her har han ødelagt flere spillemaskiner, og er stadig på stedet da den kvindelige indehaver af stedet kommer frem. Herefter løber gerningsmanden fra stedet med den mandlige ansattes computer og mobiltelefon.

- Vi har en rimelig formodning om hvem gerningsmanden er, siger Anni Brix og fortæller at den mistænkte er fra Hjørring-området. Det 51-årige offer blev kørt en tur på Hjørring Sygehus, men er efter politiets oplysninger ikke alvorligt tilskadekommen.


Seneste nyt

fra Nordjylland